Sæt fakta i perspektiv

Alle har en mening om landbruget, og hos Bayer vil vi gerne bidrage med fakta, som kan sættes ind i en større sammenhæng. Det gør vi blandt andet med en række små film, som du kan se her på siden.

Kan man føle sig tryg ved grænseværdien for pesticidrester i mad?


Grænseværdien for pesticidrester i mad bliver fastlagt ud fra både et sundheds- og anvendelsesmæssigt perspektiv. Niels Bjerre fra Bayer taler med Tanja Andersen fra Dansk Planteværn om hvordan grænseværdier bliver bestemt.

 

Hvordan sikrer man, at nutidens pesticider ikke bliver et problem for grundvandet i fremtiden? 


De pesticider, der bliver anvendt i Danmark er godkendt af de danske myndigheder. Det fortæller Niels Bjerre fra Bayer mere om, når han sammen med Dansk Planteværn sætter fokus på grundvandet.

  

 

Hvorfor har det global betydning, at dansk landbrug er meget effektivt?


Danske landmænd er dygtige til at producere et højt udbytte med et lille input. Det er der brug for, når der i fremtiden skal produceres meget mere mad til mange flere mennesker. Niels Bjerre fra Bayer taler mere om det med Tanja Andersen fra Dansk Planteværn.

  

 

Det betyder noget, hvordan vi fortolker målinger 


Målemetoder bliver bedre mere præcise og flere stoffer bliver fundet selv i meget små mængder. Hør lidt mere om hvordan alt sætter aftryk og hvad det betyder.

  

 

Biologiske midler betyder noget

 
Biologiske midler er en ny type pesticider, der kan være med til at øge udbyttet - også i økologisk landbrug. I denne film fortæller Niels Bjerre lidt om biologisk svampebehandling og hvilken forskel midlerne kan gøre for en frugtavler.

Bayers konsulenter i Danmark. Ivan Kloster, Søren Lykkegaard Hansen og Hans Jørgen Hansen står smilende på række i grøn mark
Kontakt os for hjælp og vejledning

Hos Bayer hjælper vi dig gerne. Kontakt kundeservice eller en af vores dygtige konsulenter.

Bayer Agro Klub
Bayer Agro Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev Bayer Agro Nyt og få tilsendt opdateringer fra marken.

Grøn mark med to træer
Find os på Facebook

Find os på Facebook, hvor der ofte bliver lagt nye og spændende opslag op, der kan gøre dig klogere på plantebeskyttelse i marker.

Copyright © Bayer AG
Copyright © Bayer AG