Grøntsager

Kål og salat

Svampesygdomme

Med Aliette WG 80 og Previcur Energy har Bayer to gode bud på skimmelmidler til at sikre kvaliteten og et højt udbytte i salat.

Med Aliette WG 80 gi’r du dine planter hjælp til selvhjælp! Aliette WG 80 aktiverer plantens egne forsvarsmekanismer og giver derfor planterne bedre modstandskraft over for svampeangreb. Denne egenskab betyder også, at midlet primært skal anvendes forebyggende.

Aliette er desuden godkendt i agurk, asier, squash, græskar og melon til bekæmpelse af agurkeskimmel.

Previcur Energy er et nyt, systemisk svampemiddel, der indeholder en kombination af to aktivstoffer, propamocarb og fosetyl. Kombinationen har multi-site virkning og er derfor velegnet som del af en strategi for at undgå resistens.

Previcur Energy er effektiv til bekæmpelse af salatskimmel. Midlet har direkte effekt ved at modvirke svampens vækst, produktion af sporer og sporernes spiring. Derudover har Previcur Energy som Aliette WG 80 en indirekte effekt ved at stimulere plantens naturlige forsvarsmekanismer og fremme væksten.

Previcur Energy kan udover salat anvendes i kål til bekæmpelse af Pythium i kålsmåplanter under formeringen.

Insektbekæmpelse

Slut med gemmelegen

Movento SC 100 bekæmper skjulte insekter, som ingen andre produkter kan nå.  Movento SC 100 er Bayers nye, fuldt systemiske insekticid, som transporteres både opad og nedad i planten. Movento er i salat godkendt til bekæmpelse af salatbladlus og rodlus. I kål er Movento godkendt til bekæmpelse af kålbladlus og kålmellus.

Læs mere om vores produkter til grøntsager her:

Kontakt os

Tre glade Bayer konsulenter i grøn mark
Kontakt Bayer eller vores konsulenter her

Bayer Agro Klub, - fordi du vil vide mere

Bayer Agro Klub
Bayer Agro Klub
Copyright © Bayer AG