Databeskyttelse

Denne hjemmeside (herefter "Hjemmesiden") er leveret af BAYER (herefter "os" eller "vi"). For yderligere information vedrørende udbyderen af hjemmesiden, se venligst vores imprint.

  1. Håndtering af personoplysninger

    I det følgende ønsker vi at informere dig om hvordan vi håndterer dine personoplysninger når du bruger vores hjemmeside. Med mindre andet er angivet i de følgende kapitler, er den juridiske baggrund for håndtering af dine personoplysninger baseret på det forhold, at en sådan handling er nødvendig for at stille funktionaliteten til rådighed for hjemmesiden som er anmodet af dig (Art. 6 (1) (b) databeskyttelsesforordning).

    Brug af vores hjemmeside

    Adgang til vores hjemmeside

    Når du tilgår vores hjemmeside, vil din browser overføre bestemte informationer til vores web server. Dette gøres af tekniske grunde og kræves for at stille de ønskede oplysninger til rådighed for dig. For at lette din adgang til vores hjemmeside, bliver følgende information indsamlet, kortvarigt gemt og brugt:

    • IP adresse
    • dato og klokkeslæt for adgang
    • tidszone forskel til Greenwich Mean Time (GMT)
    • indhold af anmodning (specifikt websted)
    • status for adgang/HTTP status kode
    • overført datamængde
    • websted der anmoder om adgang
    • browser, sprog indstillinger, version af browser software operativsystem og overflade

    Derudover, for at beskytte vores legitime interesse, vil vi gemme sådanne informationer i et begrænset tidsrum for at kunne indlede en sporing af personoplysninger i tilfælde af faktisk eller forsøg på uautoriseret adgang til vores servere (Art. 6 (1) (b) databeskyttelsesforordning).

    1. Hvad er cookies?
      Denne webside anvender såkaldte "Cookies". Cookies er små tekst filer som bliver gemt på din computer via din browser. De gemmer bestemte informationer (f.eks. dit foretrukne sprog eller side opsætning) som din browser kan tilbageføre til os næste gang du bruger vores hjemmeside (beroende på cookiens levetid).
    2. Hvilke cookies anvender vi?
      Vi anvender to kategorier af Cookies: (1) Cookies som er nødvendige af tekniske årsager, hvor funktionaliteten af vores hjemmeside vil blive reduceret hvis de ikke bruges, og (2) Cookies brugt til webside analyse og markedsføring. Den følgende tabel indeholder en detaljeret beskrivelse af de cookies vi anvender:

      Name

      Purpose

      Lifespan

      AT Internet Analytics
       
      These Cookies enable us to analyse your use of this website by assigning a unique and randomly generated ID to your device that lets us recognize your device upon your next visit.
      Provider: AT Internet
      6 months
      Google Tag Manager
       
      These Cookies enable us to analyse your use of this website by assigning a unique and randomly generated ID to your device that lets us recognize your device upon your next visit.
      Provider: Google Inc.
      6 months
      23Video
       
      These Cookies enable us to analyse your use of this website by assigning a unique and randomly generated ID to your device that lets us recognize your device upon your next visit.
      Provider: 23Video
    3. Forbehold til dit samtykke
      Vi bruger kun valgfrie cookies, hvis vi har fået dit forudgående samtykke (Art. 6 (1) (b) databeskyttelsesforordning). Ved din første adgang til vores hjemmeside vises et banner, der beder dig om at give os dit samtykke til indstillingen af valgfrie cookies. Hvis dit samtykke er givet, placerer vi en cookie på din computer, og banneret vises ikke igen så længe cookien er aktiv. Efter udløb af cookiens levetid, eller hvis du aktivt sletter cookien, vil banneret dukke op igen ved dit næste besøg på vores hjemmeside og igen bede om dit samtykke.
    4. Sådan forhindrer du cookie overførelser
      Selvfølgelig kan du bruge vores hjemmeside uden brug af cookies. I din browser kan du til enhver tid konfigurere eller helt de aktivere brugen af cookies. Dette kan dog føre til en begrænsning af funktionerne eller have negative virkninger for brugervenligheden af vores hjemmeside. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod indstillingen af valgfrie cookies ved hjælp af den pågældende indvendings mulighed angivet i tabellen ovenfor.

    Overførelse af data for behandling af servicefirmaer

    Til behandling af dine data bruger vi til en vis grad specialiserede servicefirmaer. Sådanne servicefirmaer udvælges omhyggeligt og overvåges regelmæssigt af os. Baseret på respektive dataprocessoraftaler vil de kun behandle personoplysninger efter vores instruktion og udelukkende i overensstemmelse med vores direktiver.

  2. Oplysninger om dine rettigheder

    Følgende rettigheder er generelt tilgængelige for dig i henhold til gældende lov om beskyttelse af personoplysninger:

    • Ret til information om dine personoplysninger som er gemt hos os;
    • Ret til at anmode om korrektion, sletning eller begrænset behandling af dine personoplysninger;
    • Ret til at protestere mod en behandling af dine personoplysninger f.eks. ved at protestere mod vores retslige grundlag for behandlingen, eller mod vores interesseafvejning, offentlig interesse eller profilering, med mindre vi er i stand til at bevise at tungtvejende, begrundede årsager, der overgår dine interesser, rettigheder eller frihed eksisterer, eller at en sådan behandling er udført med henblik på påstand, udøvelse eller forsvar af juridiske krav;
    • Ret til data bevægelighed;
    • Ret til at indgive en klage til Datatilsynet;
    • Du kan til enhver tid med fremadrettet virkning tilbagekalde dit samtykke til indsamling, behandling og brug af dine personoplysninger. For yderligere oplysninger henvises til kapitlerne ovenfor, der beskriver behandling af data baseret på dit samtykke.

    Hvis du ønsker at udøve dine rettigheder, bedes du rette din anmodning til den kontakt, der er angivet nedenfor. (→ C.)

  3. Kontakt

    For spørgsmål, du måtte have med hensyn til datasikkerhed, bedes du bruge den medfølgende kontaktformular eller kontakte vores databeskyttelsesansvarlig på følgende adresse:

    Bayer A/S
    Databeskyttelsesrådgiver
    Arne Jacobsens Allé 13
    2300 København S
    databeskyttelse@bayer.com

  4. Ændringer til Databeskyttelse

    Vi kan opdatere vores databeskyttelse fra tid til anden. Opdateringer til vores databeskyttelse vil blive offentliggjort på vores hjemmeside. Enhver ændring træder i kraft ved offentliggørelse på vores hjemmeside. Vi anbefaler derfor, at du regelmæssigt besøger hjemmesiden for at holde dig orienteret om eventuelle opdateringer.

Sidst opdateret: 25.05.2018

Copyright � Bayer CropScience