fredag, 19. oktober 2018

Med nye kræfter når vi nye højder

Bayer støtter den nye generation af landmænd, som vi sammen skal udvikle landbruget og planteverdenen med. Vi har fulgt tre unge landmænd med en særlig passion for planter - en passion vi deler med dem.
Nyuddannede landmand Thomas sidder ovenpå traktor

I flere århundreder er viden og passion for landbruget gået i arv fra generation til generation, og i disse år suger landbrugets nye kræfter viden og næring til sig, inden stafetten gives videre. Hos Bayer følger vi de nye unge landmænd og glæder os over den nysgerrighed, viden og gåpåmod, de udviser.

I de kommende uger vil vi dele tre unge landmænds historier. Deres udgangspunkt og tilgang til planteverden er vidt forskellige, men fælles for dem er, at de har en særlig passion for planter. Med de nye landmænds viden og passion når vi nye højder.

Mød Thomas

Thomas er netop færdiguddannet landmand og er klar til at starte sin egen karriere som planteavler.

Nyuddannede landmand Thomas sidder ovenpå traktor

 

Mød Karina

Karina er i gang med sidste led af sin landbrugsuddannelse og forbereder sig på en karriere som landmand. Lige siden hun var lille, har Karina gået flyvehavre, og det har givet hende et helt særligt indblik i planternes verden.

Karina står i marken

 

Mød Frederik

Frederik er 24 år og studerer plantevidenskab på KU Science. Han henter viden og inspiration fra hele verden, men sætter også pris på at komme ud og få jord under neglene - alt sammen for at blive klogere på planter.

Frederik foran mejetærsker

Copyright © Bayer AG