HOLL raps - højtydende sort der er velegnet til fødevareindustrien

HOLL raps er en rapssort med en speciel fedtsyresammensætning, der gør den særlig velegnet til fødevarer. HOLL står for High Oleic Low Linolenic, og som navnet indikerer, er indholdet af olisyre højt, ca. 75-78 %, hvor indholdet af oliesyre i almindelig raps er ca. 62-65 %. Samtidig er indholdet af linolensyre lavt, under 3 %, og det sikrer, at rapsolien forbliver mere stabil i længere tid under opvarmning end almindelig rapsolie, der anvendes til madlavning.

Få mere information om vores HOLL raps ved at klikke på de enkelte sorter.

Pose med V367OL

V367 OL

V367OL er en HOLL sort med en speciel oliesammensætning, der gør den velegnet til fødevarer. Som noget nyt kommer sorten med skulpeopspringsresistens. //Læs mere

forside til den blå bog
Den Blå Bog 2021

I Den Blå Bog finder du bl.a. vejledning og inspiration til at vælge de sorter, der præsterer og udnytter potentialet under dine markforhold.

Gruppe af mennesker, der står i en grøn mark om efteråret, hvor nogle holder et blåt skilt.
Følg rapsmarkerne året rundt på vores Facebook-side

DEKALB er i marken hver dag. På vores Facebook-side, DEKALB Danmark deler vi vores oplevelser og erfaringer fra rapsmarkerne med jer.

Copyright © Bayer AG
Copyright © Bayer AG