HOLL raps er en rapssort med en speciel fedtsyresammensætning, der gør den særlig velegnet til fødevarer. HOLL står for High Oleic Low Linolenic, og som navnet indikerer, er indholdet af olisyre højt, ca. 75-78 %, hvor indholdet af oliesyre i almindelig raps er ca. 62-65 %. Samtidig er indholdet af linolensyre lavt, under 3 %, og det sikrer, at rapsolien forbliver mere stabil i længere tid under opvarmning end almindelig rapsolie, der anvendes til madlavning.
Få mere information om vores HOLL raps ved at klikke på de enkelte sorter.
 |
En højtlydende HOLL sort med speciel fedtsyresammensætning, som gør den eftertragtet i fødevareindustrien. Sorten har en kompakt og rolig vækst i efteråret, hvilket gør den velegnet til en tidlig såning. V316OL er medium i højde og kombineret med dens høje stængelstyrke, har sorten en lav tendens til lejesæd. //Læs mere
|
 |
V367OL er en HOLL sort med en speciel oliesammensætning, der gør den velegnet til fødevarer. Som noget nyt kommer sorten med skulpeopspringsresistens. //Læs mere
|