HOLL raps er en rapssort med en speciel fedtsyresammensætning, der gør den særlig velegnet til fødevarer. HOLL står for High Oleic Low Linolenic, og som navnet indikerer, er indholdet af olisyre højt, ca. 75-78 %, hvor indholdet af oliesyre i almindelig raps er ca. 62-65 %. Samtidig er indholdet af linolensyre lavt, under 3 %, og det sikrer, at rapsolien forbliver mere stabil i længere tid under opvarmning end almindelig rapsolie, der anvendes til madlavning.
Få mere information om vores HOLL raps ved at klikke på de enkelte sorter.
 |
V367OL er en HOLL-rapssort, der dyrkes på kontrakt med pristillæg pga. den særlige oliesyresammensætning, der anvendes i fødevareindustrien. Sorten har en høj stængelstyrke, og den hurtige efterårsvækst sikrer god etablering. Som noget nyt i HOLL-sortimentet har sorterne nu skulpeopspringsresistens. //Læs mere
|