Grøntsager

Kål og salat

Svampesygdomme

Med Aliette WG 80 og Previcur Energy har Bayer to gode bud på skimmelmidler til at sikre kvaliteten og et højt udbytte i salat.

Med Aliette WG 80 gi’r du dine planter hjælp til selvhjælp! Aliette WG 80 aktiverer plantens egne forsvarsmekanismer og giver derfor planterne bedre modstandskraft over for svampeangreb. Denne egenskab betyder også, at midlet primært skal anvendes forebyggende.

Aliette er desuden godkendt i agurk, asier, squash, græskar og melon til bekæmpelse af agurkeskimmel.

Previcur Energy er et nyt, systemisk svampemiddel, der indeholder en kombination af to aktivstoffer, propamocarb og fosetyl. Kombinationen har multi-site virkning og er derfor velegnet som del af en strategi for at undgå resistens.

Previcur Energy er effektiv til bekæmpelse af salatskimmel. Midlet har direkte effekt ved at modvirke svampens vækst, produktion af sporer og sporernes spiring. Derudover har Previcur Energy som Aliette WG 80 en indirekte effekt ved at stimulere plantens naturlige forsvarsmekanismer og fremme væksten.

Previcur Energy kan udover salat anvendes i kål til bekæmpelse af Pythium i kålsmåplanter under formeringen.

Insektbekæmpelse

Slut med gemmelegen

Movento SC 100 bekæmper skjulte insekter, som ingen andre produkter kan nå.  Movento SC 100 er Bayers nye, fuldt systemiske insekticid, som transporteres både opad og nedad i planten. Movento er i salat godkendt til bekæmpelse af salatbladlus og rodlus. I kål er Movento godkendt til bekæmpelse af kålbladlus og kålmellus.

Læs mere om vores produkter til grøntsager her:

Bayers konsulenter i Danmark. Ivan Kloster, Søren Lykkegaard Hansen og Hans Jørgen Hansen står smilende på række i grøn mark
Kontakt os for hjælp og vejledning

Hos Bayer hjælper vi dig gerne. Kontakt kundeservice eller en af vores dygtige konsulenter.

Bayer Agro Klub
Bayer Agro Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev Bayer Agro Nyt og få tilsendt opdateringer fra marken.

Grafik for sikkerhedsdatablade. Blåt felt med hvid dunk med et udråbstegn på
Sikkerhedsdatablade og produktetiketter

Sikkerhedsdatablade og produktetiketter finder du under de enkelte produkter

Hans Jørgen, Søren og Ivan står sammen foran en mark.
Find os på Facebook

Find os på Facebook, hvor der ofte bliver lagt nye og spændende opslag op, der kan gøre dig klogere på plantebeskyttelse i marker.

Copyright © Bayer AG
Copyright © Bayer AG