Hussar Plus-Vejret

Hussar Plus-vejr for postnummer 1000

Vind m/s
Nedbør på 4 timer
Ikke optimale betingelser
Søndag
03.03.2024
9°C Max
5°C Min
m/s mm
Ikke optimale betingelser
Mandag
04.03.2024
6°C Max
3°C Min
m/s mm
Ikke optimale betingelser
Tirsdag
05.03.2024
5°C Max
2°C Min
m/s mm
Ikke optimale betingelser
Onsdag
06.03.2024
4°C Max
2°C Min
m/s mm
Ikke optimale betingelser
Torsdag
07.03.2024
4°C Max
1°C Min
m/s mm
Vind m/s
Nedbør på 4 timer
Hussar Plus-Vejret er et hjælpeværktøj, der ud fra lokale vejrforhold viser, hvornår betingelserne forventes gode for at få den mest effektive ukrudtsbekæmpelse med Hussar Plus OD.

Når det kommer til timing af ukrudtsbekæmpelse, er der mange faktorer, der spiller ind, men for at hjælpe med at finde de bedste sprøjtedage, har vi udviklet et nyt hjælpeværktøj, der lokalt fortæller, i hvilket omfang klimabetingelserne er gode for tilstrækkelig vækst i ukrudtet og dermed også effekten af Hussar Plus OD.

LÆS MERE HER

Formålet med Hussar Plus-Vejret er at hjælpe med at finde de bedste sprøjtedage på postnummerniveau, hvor klimabetingelserne er gode for vækst i ukrudtet og dermed også effekten af Hussar PlusOD. Vi bestræber os på, at Hussar Plus-Vejrets vejrprognoser er så præcise som muligt, men da modellen bygger på vejrdata, tager vi forbehold for afvigelser i vejrprognoserne i forhold til det realiserede vejr. Hussar Plus-Vejrets informationer er givet i god tro, men skal ikke tages som en garanti fra Bayer. Effekten af Hussar Plus OD kan påvirkes af andre faktorer såsom typografi, jordtemperatur, lysindstråling, vind og nedbør. Bayer påtager sig ikke noget juridisk ansvar for Hussar Plus-Vejrets vejrprognose, og vi fraskiver os ethvert ansvar for tab, skade eller manglende effekt som følge af brugen af Hussar Plus-Vejret.

 

Plantebeskyttelsesmidler skal anvendes på forsvarlig måde. Læs altid etiketten og oplysninger om produktet før anvendelse. Vær opmærksom på de advarselssætninger og advarselssymboler, der fremgår af etiketten.