Cossack-Vejret

Cossack-vejr for postnummer 1000

Vind m/s
Nedbør på 4 timer
Optimale
betingelser
Torsdag
18.04.2024
9°C Max
5°C Min
m/s mm
Optimale
betingelser
Fredag
19.04.2024
10°C Max
6°C Min
m/s mm
Optimale
betingelser
Lørdag
20.04.2024
10°C Max
6°C Min
m/s mm
Optimale
betingelser
Søndag
21.04.2024
11°C Max
6°C Min
m/s mm
Optimale
betingelser
Mandag
22.04.2024
11°C Max
7°C Min
m/s mm
Vind m/s
Nedbør på 4 timer
Cossack-Vejret er et hjælpeværktøj, der ud fra lokale vejrforhold viser, hvornår betingelserne forventes gode for at få den mest effektive ukrudtsbekæmpelse med Cossack OD.

Når det kommer til timing af ukrudtsbekæmpelse, er der mange faktorer, der spiller ind, men for at hjælpe med at finde de bedste sprøjtedage, har vi udviklet et nyt hjælpeværktøj, der lokalt fortæller, i hvilket omfang klimabetingelserne er gode for vækst i ukrudtet og dermed også effekten af Cossack OD.

LÆS MERE HER

Cossack-Vejret giver på postnummerniveau en aktuel anbefaling for dagen, og hvordan betingelserne for en eventuel Cossack-behandling forventes at se ud de fire efterfølgende dage.

Vi anbefaler, at kortet altid bruges i kombination med egne erfaringer, og kontroller gerne selv ukrudtet for nye hvide rødder i marken inden behandling.

  • Cossack-Vejret er et hjælpeværktøj, der kan supplere brugen af Cossack OD og er ikke en erstatning for at vurdere, om sprøjteforholdene er til stede på anvendelsestidspunktet
  • Cossack-Vejrets vejrprognoger opdateres hver nat og er baseret på vejrdata fra IBM, The Weather Company og en unik algoritme fra Bayer Crop Science Danmark, der kombinerer flere meteorologiske variable
  • Cossack-effekten kan påvirkes af andre lokale faktorer, herunder typografi, jordtemperatur, lysindstråling og vind
  • Cossack-Vejret ser efter "vinduer" med god vækst i ukrudtet - det vil sige to dage før-, selve sprøjtedagen og tre dage efter
  • Hvis vejrudsigten ændres for det kommende døgn, opdateres anbefalingen automatisk, så husk at tjekke dit Cossack-Vejr på dagen for den planlagte sprøjtning

Formålet med Cossack-Vejret er at hjælpe med at finde de bedste sprøjtedage på postnummerniveau, hvor klimabetingelserne er gode for vækst i ukrudtet og dermed også effekten af Cossack OD. Vi bestræber os på, at Cossack-Vejrets vejrprognoser er så præcise som muligt, men da modellen bygger på vejrdata, tager vi forbehold for afvigelser i vejrprognoserne i forhold til det realiserede vejr. Cossack-Vejrets informationer er givet i god tro, men skal ikke tages som en garanti fra Bayer. Effekten af Cossack OD kan påvirkes af andre faktorer såsom typografi, jordtemperatur, lysindstråling, vind og nedbør. Bayer påtager sig ikke noget juridisk ansvar for Cossack-Vejrets vejrprognose, og vi fraskiver os ethvert ansvar for tab, skade eller manglende effekt som følge af brugen af Cossack-Vejret.

 

Plantebeskyttelsesmidler skal anvendes på forsvarlig måde. Læs altid etiketten og oplysninger om produktet før anvendelse. Vær opmærksom på de advarsessætninger og advarselssymboler, der fremgår af etiketten.