Bayer Nordic Field Tools

Hos Bayer har vi lokalt udviklet en række hjælpeværktøjer, som kan hjælpe med at finde de bedste sprøjtedage til effektiv ukrudtsbekæmpelse og tidlig detektion af septoria.
Stig viser Klaus Jakobsen og Søren noget på en iPad ude i en mark

Når det kommer til timing af ukrudtsbekæmpelse, er der mange faktorer, der spiller ind. Hos Bayer har vi udviklet en række digitale værktøjer, der hjælper med at finde de bedste sprøjtedage, hvor betingelserne er gode for den mest effektivt ukrudtsbekæmpelse. Her på siden finder du Cossack Vejret, Hussar Plus Vejret og Mateno Duo Timeren.

Logo for Bayer Designer Solution

Kan tidlig sygdomsdetektion og biomassetilpassede løsninger bringe os et skridt nærmere den perfekte svampestrategi? Det tester vi i samarbejde med 10 rundt omkring i Danmark. Følg med når vi ugentligt opdaterer resultaterne.

Bayer Smart Script logo

Bayer Smart Script er et digitalt værktøj, der via satellitdata sætter biomassen i din mark og tilpasser svampeløsningen derefter. Da Smart Script på nuværende tidspunkt er i en beta-version kan der forekomme fejl, ligesom satellitbaseret data kan have fejlkilder i form af skygge osv. Derfor opfordrer vi til at være kritisk, men håber også værktøjet kan inspirere.

FieldView logo

Får du noget ud af de mange data og kort, som du har på dine marker? Og kender du problemet med, at dine logfiler fra gødningssprederen er i en platform, og dine udbyttekort er i en anden? Med FieldView™ får du let ved at gemme al data fra alle dine markoperationer, i én platform, uanset hvilket mærke dine maskiner er.