Databeskyttelse

Denne hjemmeside (herefter "Hjemmesiden") er leveret af Bayer A/S (herefter "os" eller "vi"). For yderligere information vedrørende udbyderen af hjemmesiden, se venligst vores imprint.

A. Håndtering af personoplysninger

I det følgende ønsker vi at informere dig om hvordan vi håndterer dine personoplysninger når du bruger vores hjemmeside. Med mindre andet er angivet i de følgende kapitler, er den juridiske baggrund for håndtering af dine personoplysninger baseret på det forhold, at en sådan handling er nødvendig for at stille funktionaliteten til rådighed for hjemmesiden som er anmodet af dig (Art. 6 (1) (b) databeskyttelsesforordning).

I. Brug af vores hjemmeside

1. Adgang til vores hjemmeside

Når du tilgår vores hjemmeside, vil din browser overføre bestemte informationer til vores web server. Dette gøres af tekniske grunde og kræves for at stille de ønskede oplysninger til rådighed for dig. For at lette din adgang til vores hjemmeside, bliver følgende information indsamlet, kortvarigt gemt og brugt:

  • IP adresse
  • dato og klokkeslæt for adgang
  • tidszone forskel til Greenwich Mean Time (GMT)
  • indhold af anmodning (specifikt websted)
  • status for adgang/HTTP status kode
  • overført datamængde
  • websted der anmoder om adgang
  • browser, sprog indstillinger, version af browser software operativsystem og overflade

Derudover, for at beskytte vores legitime interesse, vil vi gemme sådanne informationer i et begrænset tidsrum for at kunne indlede en sporing af personoplysninger i tilfælde af faktisk eller forsøg på uautoriseret adgang til vores servere (Art. 6 (1) (b) databeskyttelsesforordning).

  1. Hvad er cookies?
    Denne webside anvender såkaldte “Cookies”. Cookies er små tekst filer som bliver gemt på din computer via din browser. De gemmer bestemte informationer (f.eks. dit foretrukne sprog eller sideopsætning) som din browser kan tilbageføre til os næste gang du bruger vores hjemmeside (beroende på cookiens levetid).

  2. Hvilke cookies anvender vi?
    Vi anvender to kategorier af Cookies: (1) Cookies som er nødvendige af tekniske årsager, hvor funktionaliteten af vores hjemmeside vil blive reduceret hvis de ikke bruges, og (2) Valgfri Cookies brugt til webside analyse og markedsføring. Den følgende tabel indeholder en detaljeret beskrivelse af de cookies vi anvender:

    Valgfrie Cookies

    Navn

    Formål og indhold

    Samtykke

    Valgfrie cookies (se nedenstående tabel)

    Se detaljer i nedenstående tabel
    Levetid: Se nedenfor
    Udbyder: Se nedenfor.

    Formål og indhold
    Hjemmesideanalyse med Google
    Disse cookies tildeler et tilfældigt genereret id til din enhed, så vi kan genkende din enhed ved din næste adgang. For nærmere oplysninger om hjemmesideanalyse henvises til det respektive kapitel nedenfor.

    Levetid: 6 måneder
    Udbyder: Google Inc.
    Online adfærdsannoncering med Facebook
    Disse cookies tildeler et tilfældigt genereret id til din enhed, så vi og Facebook kan genkende din enhed ved din næste adgang. For detaljer om adfærdsbaseret reklame med Facebook henvises til det respektive kapitel nedenfor.

    Levetid: Afgøres af Facebook
    Udbyder: Facebook Ltd.

  3. Forbehold til dit samtykke
    Vi bruger kun valgfrie cookies, hvis vi har fået dit forudgående samtykke (Art. 6 (1) (b) databeskyttelsesforordning). Ved din første adgang til vores hjemmeside vises et banner, der beder dig om at give os dit samtykke til indstillingen af valgfrie cookies. Hvis dit samtykke er givet, placerer vi en cookie på din computer, og banneret vises ikke igen så længe cookien er aktiv. Efter udløb af cookiens levetid, eller hvis du aktivt sletter cookien, vil banneret dukke op igen ved dit næste besøg på vores hjemmeside og igen bede om dit samtykke.

  4. Sådan forhindrer du cookie overførelser
    Selvfølgelig kan du bruge vores hjemmeside uden brug af cookies. I din browser kan du til enhver tid konfigurere eller helt deaktivere brugen af cookies. Dette kan dog føre til en begrænsning af funktionerne eller have negative virkninger for brugervenligheden af vores hjemmeside. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod indstillingen af valgfrie cookies ved hjælp af den pågældende indvendings mulighed angivet i tabellen ovenfor.

3. Webside Analyse

Vores hjemmeside bruger Google Analytics, en web-analyse tjeneste fra Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United States (“Google”).

Google analyserer din brug af vores hjemmeside på vores vegne. Til dette formål bruger vi blandt andet de Cookies, som er beskrevet mere detaljeret i ovenstående tabel. De oplysninger, der indsamles af Google i forbindelse med din brug af vores hjemmeside (f.eks. den benyttede URL, hvilke af vores websider du besøger, din browsertype, dine sprogindstillinger, dit operativsystem, din skærmopløsning) vil blive transmitteret til en server hos Google i USA, hvor de vil blive opbevaret og analyseret. De respektive resultater vil derefter blive stillet til rådighed for os i anonymiseret form. Dine brugsdata vil ikke blive forbundet til din fulde IP-adresse under denne proces. Vi har på vores hjemmeside aktiveret den IP anonymiserende funktionen, som tilbydes af Google, så de sidste 8 cifre (type IPv4) eller de sidste 80 bit (type IPv6) af din IP-adresse er slettet. I øvrigt er Google certified under the EU-US Privacy Shield, der sikrer et tilstrækkeligt databeskyttelsesniveau i forbindelse med behandling af oplysninger fra Google i USA.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke til brug af webanalyse tilbage enten ved at downloade og installere et Google Browser Plugin eller ved at styre dine samtykker i ovenstående tabel, hvorved en opt-out cookie vil blive tilføjet. Begge muligheder vil forhindre brugen af webanalyse, hvis du bruger browseren, hvor du har installeret browser-plugin, eller hvis du ikke sletter opt-out Cookien.

For yderligere information om Google Analytics henvises til Google Analytics Terms of Use, til Privacy and Data Protection Guidelines of Google Analytics og til Google Privacy Policy.

4. Online adfærdsbaseret markedsføring med Facebook

Denne hjemmeside bruger en online adfærdsbaseret markedsføringstjeneste af Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Ireland (using Facebook Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, CA 94025, USA as subprocessor) (“Facebook”).

Facebook vil analysere din brug af vores hjemmeside. Til dette formål bruges de cookies, som er beskrevet mere detaljeret i ovenstående tabel. De oplysninger, der indsamles af Facebook i forbindelse med din brug af vores hjemmeside, vil blive transmitteret til en server hos Facebook i USA, hvor de vil blive opbevaret og analyseret. Disse informationer inkluderer den benyttede URL, din browsertype, dine sprogindstillinger, dit operativsystem, din skærmopløsning og yderligere information afhængigt af de implementerede pixelhændelser (f.eks. “køb”: behandlertype, id og nummer på det valgte emne samt betalingsoplysninger og valuta; “søgning”: behandler søgestrengen, når du søger efter et produkt på vores hjemmeside; “vis indhold”: behandler indholds-id, navn, type, valuta og værdi). Vi og vores partner Facebook bruger disse oplysninger til bedre at tilpasse reklamer, som passer til dine interesser, begrænse antallet af gange den samme reklame bliver vist til dig, evaluere effektiviteten af en reklamekampagne, eller analysere, hvordan visning af en bestemt reklame påvirker individuelle brugeres adfærd. Når du besøger din Facebook-tidslinje eller en anden hjemmeside i Facebooks annonceringsnetværk (såkaldt "Audience Network”), kan tilpassede feeds, der er skræddersyet til dine interesser, blive præsenteret for dig på grundlag af de indsamlede oplysninger på vores hjemmeside.

Facebook Inc. er certified under the EU-US Privacy Shield, som sikrer, at et passende niveau af databeskyttelse opretholdes med hensyn til behandling af personoplysninger fra Facebook i USA.

Du kan til enhver tid inddrage dit samtykke til denne overførelse af information til Facebook for online adfærdsbaseret markedsføring enten ved at administrere dine samtykker i ovenstående tabel, hvilket vil installere en opt-out-cookie. Bemærk venligst, at dette kun forhindrer overførsel af oplysninger til Facebook, så længe du ikke sletter opt-out-cookien.

Facebook er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger, som Facebook indsamler direkte fra vores hjemmeside for online adfærdsbaseret markedsføring. Da vi ikke har kontrol over personoplysninger indsamlet og behandlet af tredjeparter, er vi ikke i stand til at give bindende oplysninger om omfanget og formålet med sådan behandling af dine personoplysninger. Så besøg venligst Facebooks information om beskyttelse af personlige oplysninger for at få yderligere information om, hvordan Facebook behandler dine personoplysninger og i hvor lang tid. På tidspunktet for udarbejdelsen af denne fortrolighedserklæring var Facebooks oplysninger tilgængelige på Privacy Policy

5. Brug af kontaktformularer

Du kan kontakte os direkte via de kontaktformularer, der er tilgængelige på vores hjemmeside. Du kan specielt give os følgende oplysninger:

  • Navn
  • Kontaktoplysninger (her under e-mail adresse)
  • Besked

Vi indsamler, behandler og bruger oplysningerne fra dig via kontaktformularerne udelukkende til behandling af dine specifikke anmodninger.

6. Eksterne tjenester eller indhold på vores hjemmeside

Vi inkluderer tredjepartstjenester og/eller indhold på vores hjemmeside. Når du bruger sådanne tredjepartstjenester eller når tredjepartsindhold vises, bliver kommunikationsdata udvekslet mellem dig og den pågældende udbyder af tekniske årsager.

Den respektive udbyder af tjenester eller indhold kan også behandle dine data til egne yderligere formål. Så vidt vi ved, har vi konfigureret tjenester og indhold af leverandører, der er kendt for at behandle data til eget formål på en sådan måde, at enhver form for kommunikation til andre formål end at præsentere deres tjenester eller indhold på vores hjemmeside er blokeret, eller kommunikation foregår kun, når du aktivt har valgt at bruge den pågældende tjeneste. Men da vi ikke har kontrol over data indsamlet og behandlet af tredjeparter, er vi ikke i stand til at give bindende information om omfanget og formålet med en sådan behandling af dine data.

For yderligere information om omfanget og formålet med sådan indsamling og behandling af dine data, se venligst fortrolighedserklæringerne for de udbydere, hvis tjenester og/eller indhold vi indeholder, om hvem der er ansvarlig for beskyttelsen af dine data i denne sammenhæng:

  • YouTube videoer

II. Overførelse af data for behandling af servicefirmaer

Til behandling af dine data bruger vi til en vis grad specialiserede servicefirmaer. Sådanne servicefirmaer udvælges omhyggeligt og overvåges regelmæssigt af os. Baseret på respektive dataprocessoraftaler vil de kun behandle personoplysninger efter vores instruktion og udelukkende i overensstemmelse med vores direktiver.

III. Behandling af data uden for EU / EØS

Dine data vil til dels også blive behandlet i lande uden for EU ("EU") eller Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde ("EØS"), som kan have et lavere databeskyttelsesniveau end europæiske lande. I sådanne tilfælde vil vi sikre, at der er en tilstrækkelig beskyttelse af dine data, f.eks. ved at indgå konkrete aftaler med vores kontraktlige partnere (kopi tilgængelig på forespørgsel), eller at vi vil bede om deres specifikke samtykke til en sådan behandling.

B. Oplysninger om dine rettigheder

Følgende rettigheder er generelt tilgængelige for dig i henhold til gældende lov om beskyttelse af personoplysninger:

  • Ret til information om dine personoplysninger som er gemt hos os;
  • Ret til at anmode om korrektion, sletning eller begrænset behandling af dine personoplysninger;
  • Ret til at protestere mod en behandling af dine personoplysninger f.eks. ved at protestere mod vores retslige grundlag for behandlingen, eller mod vores interesseafvejning, offentlig interesse eller profilering, med mindre vi er i stand til at bevise at tungtvejende, begrundede årsager, der overgår dine interesser, rettigheder eller frihed eksisterer, eller at en sådan behandling er udført med henblik på påstand, udøvelse eller forsvar af juridiske krav;
  • Ret til data bevægelighed;
  • Ret til at indgive en klage til Datatilsynet;
  • Du kan til enhver tid med fremadrettet virkning tilbagekalde dit samtykke til indsamling, behandling og brug af dine personoplysninger. For yderligere oplysninger henvises til kapitlerne ovenfor, der beskriver behandling af data baseret på dit samtykke.

Hvis du ønsker at udøve dine rettigheder, bedes du rette din anmodning til den kontakt, der er angivet nedenfor. (→ C.)

C. Kontakt

For spørgsmål, du måtte have med hensyn til datasikkerhed, bedes du bruge den medfølgende kontaktformular eller kontakte vores databeskyttelsesrådgiver på følgende adresse:

Databeskyttelsesrådgiver
Bayer A/S
Arne Jacobsens Allé 13
DK-2300 København S

D. Ændringer til Databeskyttelse

Vi kan opdatere vores databeskyttelse fra tid til anden. Opdateringer til vores databeskyttelse vil blive offentliggjort på vores hjemmeside. Enhver ændring træder i kraft ved offentliggørelse på vores hjemmeside. Vi anbefaler derfor, at du regelmæssigt besøger hjemmesiden for at holde dig orienteret om eventuelle opdateringer.

Copyright © Bayer AG
Copyright © Bayer AG