Roer

Sukker- og foderroer

Bejdsning af roerne sikrer imod skadedyr hele sommeren

Alle roefrø er bejdset ved modtagelse. Dette sikrer at der ikke sker skade under fremspiring fra jordboende skadedyr, men sikrer også at der ikke senere i sæsonen kommer behandling krævende angreb af bedelus i roemarken. Gaucho har i de seneste 20 år været standard bejdsemidlet til både sukkerroer og foderroer. Gaucho er stadig langt det mest anvendte produkt, men i 2012 lanceres en ny løsning ”Mundus Forte” der giver lidt bedre effekt på bedefluer, samt en lille smule bedre vigour af de fremspirende roer.

Ukrudtsbekæmpelse

Er der ukrudt i en roemark bliver der intet udbytte, da roer ikke kan konkurrere med ukrudt. Derfor er ukrudtsbekæmpelsen totalt afgørende for succesen i roe avlen. Al ukrudtsbekæmpelse i roer består af programmer der er sammensat af forskellige ukrudtsmidler.  Betanal stadig grundpillen i al roesprøjtning både i Danmark og resten af Europa – selvom der er gået mere end 40 år siden den første Betanal så erdens lys.  Nu findes der en ny og endnu mere effektiv version af Betanal, nemlig Betanal Power, der også sælges under navnet Kemifam Power. Både Betanal SC samt Betanal/Kemifam Power formuleringerne anvendes normalt i en blanding med Ethosan for at få en endnu bredere effekt. Ethosan giver det lille ekstra skub på effekten, så der kan skabes en stærk og sammenhængende ukrudtsstrategi med Goltix og Safari fra andre leverandører.

Læs mere om vores produkter til roer her:

Bayers konsulenter i Danmark. Ivan Kloster, Søren Lykkegaard Hansen og Hans Jørgen Hansen står smilende på række i grøn mark
Kontakt os for hjælp og vejledning

Hos Bayer hjælper vi dig gerne. Kontakt kundeservice eller en af vores dygtige konsulenter.

Bayer Agro Klub
Bayer Agro Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev Bayer Agro Nyt og få tilsendt opdateringer fra marken.

Grafik for sikkerhedsdatablade. Blåt felt med hvid dunk med et udråbstegn på
Sikkerhedsdatablade og produktetiketter

Sikkerhedsdatablade og produktetiketter finder du under de enkelte produkter

Hans Jørgen, Søren og Ivan står sammen foran en mark.
Find os på Facebook

Find os på Facebook, hvor der ofte bliver lagt nye og spændende opslag op, der kan gøre dig klogere på plantebeskyttelse i marker.

Copyright © Bayer AG
Copyright © Bayer AG