Artikler

Her kan du finde artikler, som kan give dig mere viden om de fire vanskellige græsser: agerrævehale, væselhale, rajgræs og enårig rapgræs.

 

agerrævehale plante i hånd

Sådan bekæmper du agerrævehale 

Der er få ukrudtsarter, der er lige så grådige som agerrævehale. Læs med og hør, hvordan du bedst bekæmper agerrævehale. //Klik her.

Mark plaget af væselhale

Vælg en målrettet strategi mod væselhale

Væselhale er på få år blevet et voldsomt problem. Læs med og slip af med væselhale ved brug af en målrettet strategi med flere tiltag. //Klik her.

Mark plaget af rajgræs.

Sådan håndterer du rajgræs

Almindelig- og italiensk rajgræs bliver mere og mere udbredt i Danmark. Læs med, hvordan du bedst kan kontrollere rajgræsset i din mark. //Klik her.

Enårig rapgræs plante i jord

Hvordan får vi styr på enårig rapgræs?

Hvordan kan et så spinkelt græsukrudt, alligevel være det som flest landmænd lægger strategier for at bekæmpe? Læs med og få svaret. //Klik her.

Ukrudtsplante i mark
Hvilke problemgræsser har du i dit område?

Hjælp os med at kortlægge, hvilke problemgræsser der er flest af, og hvor de er mest udbredt. Jo flere der svarer, des bedre kan vi kortlægge, hvilke arter vi skal sætte ind overfor.

Kontakt os for hjælp og vejledning

Hos Bayer hjælper vi dig gerne. Kontakt kundeservice eller en af vores dygtige konsulenter.

Bayer Agro Klub
Bayer Agro Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev Bayer Agro Nyt og få tilsendt opdateringer fra marken.

Grøn mark med to træer
Find os på Facebook

Find os på Facebook, hvor der ofte bliver lagt nye og spændende opslag op, der kan gøre dig klogere på plantebeskyttelse i marker.