Græs Akademiet

Den tidlige såning og varme vinter har givet græsserne perfekte vilkår til at spire tidligt og gro henover vinteren. Derfor vil vi i den kommende tid, med Græs Akademiet, sætte fokus på de fire vanskelige græsser: agerrævehale, væselhale, rajgræs og enårig rapgræs. Med Græs Akademiet vil vi gå i dybden med de fire græsser og lære mere om, hvordan de kan bekæmpes, så vi kan have strategien klar.

Hvilke problemgræsser har du i dit område?

Kunne du tænke dig at vide, hvilke problemgræsser der optræder i dit område? Som en del af Græs Akademiet vil vi gerne kortlægge, hvilke problemgræsser der er flest af, og om de er mere udbredte i nogle områder end andre - og her kan du hjælpe.

 

Fortæl os hvilke problemgræsser du forventer at skulle bekæmpe til foråret, og hvilken landsdel du bor i, så får du som afslutning på undersøgelsen et indblik i, hvad andre har svaret. Og jo flere der svarer, des bedre kan vi kortlægge, hvilke arter vi skal sætte ind overfor.

Find undersøgelsen her.

 

agerrævehale plante i hånd

Artikler

Læs mere om de fire vanskelige græsser, og om hvordan du bekæmper dem. » Læs mere

Youtube billede af agerrævehale i hånd

Græs TV

Se videoer fra marken, der kan gøre dig klogere på de vanskellige græsser. » Se mere

Ukrudtsplante i mark
Hvilke problemgræsser har du i dit område?

Hjælp os med at kortlægge, hvilke problemgræsser der er flest af, og hvor de er mest udbredt. Jo flere der svarer, des bedre kan vi kortlægge, hvilke arter vi skal sætte ind overfor.

Bayers konsulenter i Danmark. Ivan Kloster, Søren Lykkegaard Hansen og Hans Jørgen Hansen står smilende på række i grøn mark
Kontakt os for hjælp og vejledning

Hos Bayer hjælper vi dig gerne. Kontakt kundeservice eller en af vores dygtige konsulenter.

Bayer Agro Klub
Bayer Agro Klub

Bliv medlem af Bayer Agro Klub og få tilsendt vores nyhedsbrev - fordi du vil vide mere

Copyright © Bayer AG
Copyright © Bayer AG